TurboGadgets eerste wedstrijd, in samenwerking met wickedlasers.

Augustus 13, 2007 door Jabbran | 3 Reacties
Filed Under Ander

We zijn trots om aan te kondigen TurboGadgets eerste wedstrijd. We hebben een partnerschap gesloten met wickedlasers om u een handvol grote prijzen te winnen. De wedstrijd zal nu starten en de sluitingsdatum is 30 augustus. Ik zal nu vertellen wat je kunt winnen en hoe u kunt winnen.

1e prijs – Wickedlasers Nexus, Wicked caps, Wickedlasers beschermende eye slijtage, Wickedlasers t-shirt en een Dragoncase. Om te winnen deze hoofdprijs alle nieuwkomers moeten hand ofwel tekenen met een pen of potlood iets dat gerelateerd is aan de nieuwe film Transformers en lasers (Ze kunnen ook worden gekleurd alleen met de hand). Alle deelnemers moeten hun foto's e-mail naar jabbran@turbogadgets.com

2e prijs – Wickedlasers 55mW Extreme, Wickedlasers beschermende eye slijtage, Wickedlasers t-shirt en een Dragoncase. Om te winnen van deze prijs het enige wat je hoeft te doen is denken aan een naam te geven aan een gele serie laser als wickedlasers waren om een te verkopen. Als meer dan een persoon de winnende naam heeft gekozen dan de eerste persoon die de e-mail hebben gezonden zou winnen van de prijs. Alle deelnemers moeten e-mail hun gekozen naam aan jabbran@turbogadgets.com

3e prijs – Wickedlasers Core, Wickedlasers beschermende oog slijtage en een Dragoncase. Om te winnen van deze prijs het enige wat je hoeft te doen is e-mail uw naam en adres te jabbran@turbogadgets.com en een winnaar wordt willekeurig gekozen.

Bij e-mailen voor een bepaalde prijs, alstublieft wat prijs in het vak Onderwerp, g. ‘1e prijs '. Als e-mailen voor meer dan een prijs dan alstublieft zetten beide of alle drie de prijzen’ in het onderwerp bv. ‘1e prijs, 2e prijs, 3e prijs '. De winnaars worden bekend gemaakt op de 5 september. Foto De 1e prijs winnaar zal worden getoond, gekozen voor de 2e prijs winnaar naam zal worden onthuld en de 3e gelukkige winnaar zal worden onthuld.

OPMERKING: U kunt alleen post 1 vermelding voor elke prijs.

Bedankt en veel geluk.

Incoming search terms:
Trackbacks / Pings (Trackback URL)

Verwante Posten:

Reacties

3 Reacties tot nu toe

  1. JoJo-Penchaud augustus 13, 2007 4:16 aan

    Koel! I’m good at sketching so hopefully I will be in with a chance 😀

  2. Reid op september 1, 2007 8:15 pm

    Net me af wanneer de winnaars / resultaten zouden worden geplaatst, en wat is er gebeurd met de LC forum post?

  3. Flamez September 6, 2007 4:48 pm

    Wanneer zullen de winnaars bekend gemaakt?

Naam (verplicht)

E (zal niet worden publihed) (verplicht)

Website

Spreek uw mening