Gun Down the Alarm Clock

Maart 24, 2007 door Abhinav Kaiser | 4 Reacties
Filed Under Cool Gadgets, Huishouden

Gun Alarm Clock

Het object Ik haat de meest iedere ochtend van mijn leven is de wekker. When it starts ringing at 7:30 in de ochtend elke dag, het enige dat gaat in mijn hoofd is slam deze 'wakker machine' tegen de muur gooien of het uit het raam. Vrijwel het mogelijk zou zijn, maar financieel zou het niet een slimme zet.

Roger Ibars ontwierp een prototype dat is een simpele wekker uitgerust met een oud geweer gaming rusten met een paar tilt switches. De wekker kan worden gecontroleerd door het kantelen van het geweer in verschillende richtingen, maar de elating kenmerk is dat de wekker zou zwijgen door de trekker. Er is niets bevredigender dan de trekker over het 'ding' dat me wakker.

Het pistool geëxploiteerd wekker is nog steeds een begrip en het zou een 'must-have' gadget in mijn slaapkamer als het concept is gerealiseerd en geproduceerd.

Incoming search terms:
Trackbacks / Pings (Trackback URL)

Verwante Posten:

Reacties

4 Reacties tot nu toe

 1. Stefano april 10, 2007 10:53 pm

  everythink goed

 2. Hunt Jason april 11, 2007 7:21 pm

  Ik houd niet van dit idee. We hebben al leven in een omgeving met gewelddadige TV, games, etc. Ik wil niet dat mijn kinderen naar een concept van "doden als u niet graag hebben." Wekker is uw vriend, uw vijand. Face it, Het is uw persoonlijke probleem, stom.

 3. Gadgets oktober 2, 2007 10:34 aan

  Goed, kijken naar die foto kinda makes me wonder. Als je wakker, je bent gek, omdat het ging, zou het niet meer alleen maar makkelijker worden rukken het pistool en smash de klok in de wanden ? Omdat ik denk niet dat het snoer is te lang en de klok gewoon kunnen komen neer.

 4. T. Ownerer on October 18, 2010 12:56 aan

  @Hunt Jason
  Pansy.

Naam (verplicht)

E (zal niet worden publihed) (verplicht)

Website

Spreek uw mening