Amtek Vistagami: Pre-order prijs bekend

Maart 6, 2007 door poeloq | 1 Hoe
Filed Under Mededelingen, UMPC

amtek t770_umpcThe AMtek’s T770 UMPC, die Microsoft Vista draait, heeft eindelijk het pre-oder prijs aangekondigd, and it is not all bad at starting at £599.99 ($1,170), die niet slecht is voor de Britse markt.

Als u nu bestelt, je krijgt het op deze prijs (instead of £679.99 ($1,326)) in april.

[via SlashGear]
Trackbacks / Pings (Trackback URL)

Verwante Posten:

Reacties

1 Reactie zover

  1. ceyeber62 on June 6, 2007 7:39 pm

    AMTEK T770 actually sucks; Begrijp me niet verkeerd, Ik denk dat het apparaat is redelijk goed, maar: de ventilator maakt dit apparaat onbruikbaar; het geluid dat het maakt, is voorbij woorden. Ik zie niet in waarom dit het punt ventilator kicks in (na twee of drie minuten, niet te doen geen werk, maar het opstarten van Outlook en IE). Het is niet stilgelegd weer, of.
    In het kort: grote hype rond dit apparaat, maar geen melding van dit absolute DEFECT

Naam (verplicht)

E (zal niet worden publihed) (verplicht)

Website

Spreek uw mening