WiFi Boost By 210% Binnenkort!

Januari 24, 2007 door statische | 1 Hoe
Filed Under Wireless

U houdt van , maar is uw huidige systeem gewoon niet en u niet aan uw verwachtingen? Of misschien, bent u gewoon op zoek naar verbetering van uw momenteel gewoon oke WiFi? Buffalo actually has the answers.

Buffalo's WLI-U2-SG54HP

The recent announcement that Buffalo’s AirStation WLI-U2-SG54HP will be released has already got many users seeking for a strong WiFi drooling over the foto. de USB 2.0 op basis van Aanpassen will act like any wireless LAN adapter while also uping your ante to up to 210%. Het lijkt alsof de langere antenne kan de oplossing, maar de speculaties over de vraag of de WLI-U2-SG54HP zal echt sterk of niet is een vraag die blijft begeerde tot de lancering

[via Oh Gizmo]
Trackbacks / Pings (Trackback URL)

Verwante Posten:

Reacties

1 Reactie zover

  1. buffalo wifi booster | creston british columbia loding April 23, 2011 3:36 pm

    […] WiFi Boost By 210% Binnenkort! : TurboGadgets Gadget Reviews and … Jan 24, 2007 … WLI-U2-SG54HP; strong wifi adapter; wifi booster mediafire; wifi booster; buffalo Airstation WLI-U2- … […]

Naam (verplicht)

E (zal niet worden publihed) (verplicht)

Website

Spreek uw mening