WiFi Boost By 210% Binnenkort!

Januari 24, 2007 door statische | 1 Hoe
Filed Under Wireless

U houdt van , maar is uw huidige systeem gewoon niet en u niet aan uw verwachtingen? Of misschien, bent u gewoon op zoek naar verbetering van uw momenteel gewoon oke WiFi? Buffalo heeft eigenlijk de antwoorden.

Buffalo's WLI-U2-SG54HP

De recente aankondiging dat Buffalo's AirStation WLI-U2-SG54HP zal worden vrijgegeven is al kreeg veel gebruikers op zoek naar een sterke WiFi kwijlen over de foto's. de USB 2.0 based adapter will act like any wireless LAN adapter while also uping your ante to up to 210%. Het lijkt alsof de langere antenne kan de oplossing, maar de speculaties over de vraag of de WLI-U2-SG54HP zal echt sterk of niet is een vraag die blijft begeerde tot de lancering

[via Oh Gizmo]
Trackbacks / Pings (Trackback URL)

Verwante Posten:

Reacties

1 Reactie zover

  1. buffalo wifi booster | creston british columbia loding April 23, 2011 3:36 pm

    […] WiFi Boost By 210% Binnenkort! : TurboGadgets Gadget Reviews and … Jan 24, 2007 … WLI-U2-SG54HP; strong wifi adapter; wifi booster mediafire; wifi booster; buffalo Airstation WLI-U2- … […]

Naam (verplicht)

E (zal niet worden publihed) (verplicht)

Website

Spreek uw mening